Oferim 3 invitații duble la Rau Vegan cu Dan Badea, eveniment care va avea loc la Cinema Florin Piersic, in data de 04 noiembrie 2023,  de la ora 20:00.   

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cand ati fost ultima data la un spectacol de stand-up comedy.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 26 octombrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Dacă nutriționiștii ar fi comedianți, cu siguranță l-ai alege pe Dan Badea. De ce?

Pentru că a pregătit un material nou, 100% organic, fără zahăr adăugat, dar cu mult umor și glume (rău) vegane.

Vino cu toți prietenii tăi (vegani sau gurmanzi) la un show savuros, cu specific românesc, la care să râzi cu multă poftă.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Rau Vegan cu Dan Badea

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!