Oferim 3 invitatii duble la spectacolul Boeing Boeing

Oferim 3 invitatii duble la spectacolul Boeing Boeing, eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor in data de 30 ianuarie 2020, de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la spectacolul Boeing Boeing.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 13 ianuarie 2020, ora 10:00.

“Boeing Boeing” este comedia care, de șase stagiuni, se joacă doar cu casa închisă, fiind vizionată de la premieră şi până în prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” deţine şi un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franţuzească la nivel mondial.

“Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard, care este un burlac convins şi un playboy veritabil, și care îşi trăieşte viaţa în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunţite a orarelor de zbor şi a iscusinţei menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piaţă dă peste cap toate orarele de zbor şi aduce împreună în acelaşi oraş, iar apoi în aceeaşi casă, cele 3 logodnice stewardese.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

31 thoughts on “Oferim 3 invitatii duble la spectacolul Boeing Boeing

 1. Mi-as dori pentru anul 2020 sa merg mai mult la teatru si cred ca aceasta piesa m-ar ajuta sa dau “startul” la indeplinirea dorintei!

 2. Aș vrea sa încep anul cu ceva nou , prea multe filme sunt deja peste tot , ar fii cazul și de o piesa de teatru de comedie mai ales !!

 3. Imi doresc sa vad piesa si data trecuta nu am reusit sa ajung la ea 🙂

 4. Mi-aș dori să particip la această piesă de teatru deoarece lumea nu prea merge la teatru, pentru că din descriere pare să fie o piesă foarte captivantă, plus că este comedie, iar mie îmi plac comediile. Tot ce e nou și captivant e bine venit.

 5. Am vazut in urma cu aproape 20 ani “Logodnicele aterizeaza la Paris” cu Florin Piersic. As dori sa revad piesa in alta distributie.

 6. Pentru a petrece o seara frumoasa, intr-un mediu mirific

 7. Pentru ca mi a recomandat mama piesa asta de teatru si vreau demult sa o prind la Cluj

 8. Mi-as dori sa merg sa vad piesa deoarece nu am mai fost de mult la teatru si ca rezolutie pe 2020, mi-am propus sa savurez mai mult arta.

 9. Imi place mult teatrul si-l gasesc ca un mod de relaxare

 10. Imi place teatrul in general si comediile in special.

 11. Doresc sa ma bucur de spectacol pentru ca se anunta un prilej foarte bun de destindere, intr-o atmosfera joviala.

 12. Pare un subiect actual cel propus de aceasta piesa de teatru, motiv pentru care nu as vrea sa o ratez..

 13. Mi-as dori sa merg impreuna cu sotul sa vedem piesa pentru un pic de relaxare dupa inceputul de an tumultos pe care l am avut.

 14. O piesa de teatru campioana mondiala la amuzament si buna dispozitie nu poate sa fie decat cel mai potrivit mod de a incepe noul an. La multi ani!

 15. As dori sa revad piesa pentru ca imi plac comediile

 16. Pentru ca este o comedie cu Un subiect interesant si cu actori buni. Cu siguranta merita vazuta

 17. Ar fi seara memorabilă pentru gașca de fix 6 persoane, care se va prăpădi de râs la super-comedia de 3h fără pauză!!! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.