Oferim 3 invitații duble la spectacolul de teatru Micul Print

Micul Prinț

Oferim 3 invitații duble la spectacolul de teatru Micul Print, eveniment care va avea loc la Cinema Dacia, in data de 14 februarie 2023, de la ora 19:30 si 21:15.

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce apreciati, in general, la o piesa de teatru.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile PANA in data de 06 februarie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul de teatru Micul Print

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

33 comments

 1. La o piesa de teatru apreciez faptul că încurajează inițiativa și ajută la înfrângerea emoțiilor.

 2. Cel mai mult ador timpul de calitate pe care îl petrec cu logodnicul meu. Iubim teatrul, arta, viata, jocul, filmul, dar dincolo de asta, iubim sa petrecem timpul împreună.

 3. La vizionarea unei piese de teatru apreciez mult starea ce mi-o oferă interpretarea acesteia de către actorii de pe scena.

 4. La o piesă de teatru apreciez forma intimă prin care personajele produc o transpunere a observatorului în uimitoarea lume a operei prin pasiune, talent și trăire intensă.

 5. Cand asisti la o piesa de teatru in fata ta se desfasoara o actiune frumoasa, magica, pe care putini o pot face si te ajuta sa iti imaginezi ca si tu esti in jurul lor, sa simti emotiile care le tranzmit ei

 6. La un spectacol de teatru apreciez tot .
  Actori , regizor, costume , machiaj , sala de spectacol.

 7. Îmi place mesajul transmis de piesa de teatru, talentul actoricesc, decorurile, acțiunea, regăsirea parțială într-unul din personaje, timp de calitate, petrecut în afara casei

 8. La o piesa de teatru apreciez originalitatea punerii in scena a piesei si modul de interpretare.

 9. Orice piesa de teatru transmite emoții si o anumită stare care se datorează actorilor, decorului, costumelor, muzicii.

 10. Buna ziua, sunt Elena Aldea si va multumesc de oferta si posibilitatea de a primi invitatie dubla la spectacolul Micul Print, nu l am vazut decat citit carticica si apreciez orice spectacol live, ma incarca pozitiv, ne rupem de lumea pregmatica si putin buna deseori, admir efortul actorilor, ne fericesc.
  Multumesc si numai bucurie tuturor facatorilor de bineee !!!
  Cu respect Elena A.

 11. In opinia mea, actorul este artistul total, care poate transmite prin toate intermediile perceptiei emotii spectatorului. Apreciez in special acest aspect, de versitalitate in perceptia celui ce priveste.

 12. La o piesa de teatru apreciez decorul și jocul actoricesc al actorilor implicați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *