Oferim 3 invitații duble la spectacolul In cautarea iepurasului

In cautarea iepurasului 22

Oferim 3 invitații duble la spectacolul In cautarea iepurasului, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 22 septembrie 2023, de la ora 18:00.

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este numele magicianului care va sustine spectacolul.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 septembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

“În căutarea iepurașului” este un spectacol ce îmbină distracția cu numere de magie educative și interactive.

Atunci când un magician se desprinde de mentorul sau și pornește, de unul singur, în aventura sa, primește în dar un iepuraș care să-i fie alături în călătoria sa.

Plecam în căutarea iepurașului cu o valiza plina de trucuri și iluzii pregătite pentru toți cei care îndrăznesc sa creadă în magie.  Ne vom juca, vom rade și vom invata despre cei care au schimbat aceasta lume prin viziunea lor.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul In cautarea iepurasului

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

23 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.