Oferim 3 invitatii duble la spectacolul Lumea lui Multumesc

Oferim 3 invitatii duble la spectacolul Lumea lui Multumesc, eveniment care va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in data de 17 martie 2018, de la ora 19.00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de catre cine este scrisa povestea originala care sta la baza productiei Lumea lui Multumesc.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 martie 2018, ora 10:00.

Gașca Zurli prezintă, în premieră națională, spectacolul Lumea lui Multumesc. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin cea mai iubită trupă pentru copii, din România își propune să-I învețe pe copii valorile prieteniei.

12 orașe, mii de kilometri parcurși și o lună în care zeci de mii de copii și părinți vor păși în minunata lume a lui Multumesc!

Super Eroul Multumesc, împreună cu toată Gașca Zurli, ajunge în 12 orașe, încercând să cuprindă toate zonele României. Pe Harta Zurli a turneului se numără orașele: Galați, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București.

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat în Gașcă, Super Eroul Multumesc El este personajul central, în jurul căruia se construiește, cu grijă, una dintre cele mai frumoase povești despre prietenie.

Copiii din toată lumea vor face cunoștință cu povestea lui plină de tâlc și de învățăminte iar, o parte dintre cei mici, vor putea să-l vadă de-adevăratelea pe Multumesc, în turneul din martie.

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viața unui om, se învață în copilărie.

  • Ce înseamnă prietenia?
  • Care este cercul de prieteni?
  • Care sunt regulile într-o relație de prietenie?
  • Cum poate cineva să strice o relație de prieteni și cum poți să-ți regăsești prietenii?

Sunt doar câteva dintre întrebările care, uneori, ne dau bătăi de cap, dar la care încercăm să găsim un răspuns.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Lumea lui Multumesc

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.