Oferim 3 invitatii duble la spectacolul Micul Print

Oferim 3 invitatii duble la spectacolul Micul Print, care va avea loc la Auditorium Maximum, in data de 22 septembrie 2018, de la ora 20:00.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la spectacolul Micul Print.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDRP).

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 septembrie 2018, ora 10:00.

O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.

Laboratorul de creație: imaginația.
Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Durata spectacolului: 1 h fără pauză

cu:
Alexandra Penciu
Vlad Gălățianu
Ștefan Ruxanda

Regia:
Ștefan Ruxanda

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Micul Print

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

20 comments

 1. “Micul Prinț” este una din cărțile preferate ale copilăriei mele. Mi-aș dori tare mult să merg și la piesă: oare cum se vede micul prinț prin ochii celorlalți?

 2. Bună ziua!
  Am întrebat-o pe fetița mea: “pentru că e foarte frumoasă cartea și învăț cuvinte noi pe care nu le-am mai întâlnit ”
  Baftă tuturor! ☺

 3. Eu am o intreaga colectie de carti cu Micul Print. Cand merg in strainatate ca suvenir imi iau un exemplar in limba respectiva. Si in fiecare 1 ianuarie recitesc aceasta carte. Pentru ca de fiecare data invat ceva nou din ea. Asa ca vreau tare mult sa vad si versiunea de teatru a acestei povesti.

 4. Imi doresc de mult timp sa vad spectacolul, cartea fiind una foarte buna si una dintre preferatele soției.

 5. Am citit cartea “Micul prinț” când eram mică și acum aș vrea să o văd pusă în scenă.

 6. Îmi doresc să pot viziona acest spectacol deoarece consider că povestea Micului Prinț ascunde enigme pentru fiecare scenă în parte care ne face să reflectăm și să găsim adevăratul sens al acesteia. Chiar dacă majoritatea oamenilor cred că este o simplă relatare a unui prinț, adevăratul sens este filosofia cu care este construită această carte de Saint Exupéry.

 7. Îmi doresc să pot viziona acest spectacol deoarece consider că povestea Micului Prinț ascunde enigme pentru fiecare scenă în parte care ne face să reflectăm și să găsim adevăratul sens al acesteia. Chiar dacă majoritatea oamenilor cred că este o simplă relatare a unui prinț, adevăratul sens este filosofia cu care este construită această carte de Saint Exupéry.

 8. Imi doresc de mult sa vad acest spectacol ce ne ofera multe lectii de viata si care ne face sa ne intrebam despre “maturizarea” si scopul nostru … Sper ca toti care vor fi prezenti sa mai aiba in ei sufletul acelui mic print sa si puna si ei astfel de intrebari 🙂

 9. Din dorinta de a petrece clipe faina alaturi de cei doi copilasi ai mei. Multumesc!

 10. Vreau sa fac invitatia cadou unei prietene careia ii place foarte mult cartea “Micul Print”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.