Oferim 4 bilete (in format fizic) la Techsylvania, eveniment hibrid ce va avea loc in data de 28 – 29  Iunie 2022, online si la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj – Napoca. 

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa luati parte la evenimentul Techsylvania 2022.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 22 iunie 2022, ora 10:00.

O mulțime de speakeri de top mondial vor face spectacol în acest an pe scena Techsylvania la Cluj: QuHarrison Terry este expert în Growth Marketing la Mark Cuban Companies și fost Head of Marketing la Redox, a primit de 4 ori premiul Linkedin pentru voci de top în tehnologie și este autorul a două cărți de tehnologie extrem de populare. Bogdan Arsintescu este Director de Inginerie pentru Sisteme Grafice la LinkedIn și conduce echipa care construiește și operează LIquid, o inovație spectaculoasă în grafica datelor economice, a creat algoritmi de grafică în mai multe industrii. Aniela Crișan este Director de Inginerie la OLX Group, își pune amprenta asupra extinderii afacerii la nivel global prin tehnologie, îi place să provoace în mod constant lumea și se simte cel mai bine în medii cu ritm rapid de lucru.

Printre ceilalți speakerii proaspăt anunțați se regăsesc și: Rishi Narang (Co-founder & CEO Pioneer, USA), Wui Ngiap Foo (Co-Founder & CEO ETHLAS, Singapore), Josh Little (Co-Founder & CEO Volley, USA), Alex Bangash (Co-Founder & GP Transpose Platform, USA), Alina Vandenberghe founder & CO-CEO Chili Piper, Sacha Dragic, founder & CEO Superbet Group, Mark Porter, CTO la MongoDB, Suthen Thomas, CTO la Grab, , Julie Xu (Senior Product Designer Carta, USA), Jan Matas (Co-Founder & CTO Deepnote, USA) și Rumen Iliev (Partner Launchub Ventures, Bulgaria).

Pe lângă spectacolul conferințelor și prezentărilor și întâlnirile excepționale cu personalitățile lumii inovației și tehnologiei, Techsylvania 2022 continuă să ofere oportunități pentru companiile startup cu maxim 10 angajați. Acestea pot să își prezinte ideile, conceptele și prototipurile și să găsească investitori în cadrul Startup Alley, un program găzduit de Google for Startups și care în 2020 a adus la Cluj investitori care gestionează fonduri de peste 3 miliarde de dolari.

Cum se vor desemna castigatorii celor 4 bilete in format fizic la Techsylvania

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize !