Oferim 4 bilete in format fizic la Techsylvania

Techsylvania 2022

Oferim 4 bilete (in format fizic) la Techsylvania, eveniment hibrid ce va avea loc in data de 28 – 29  Iunie 2022, online si la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj – Napoca. 

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa luati parte la evenimentul Techsylvania 2022.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 22 iunie 2022, ora 10:00.

O mulțime de speakeri de top mondial vor face spectacol în acest an pe scena Techsylvania la Cluj: QuHarrison Terry este expert în Growth Marketing la Mark Cuban Companies și fost Head of Marketing la Redox, a primit de 4 ori premiul Linkedin pentru voci de top în tehnologie și este autorul a două cărți de tehnologie extrem de populare. Bogdan Arsintescu este Director de Inginerie pentru Sisteme Grafice la LinkedIn și conduce echipa care construiește și operează LIquid, o inovație spectaculoasă în grafica datelor economice, a creat algoritmi de grafică în mai multe industrii. Aniela Crișan este Director de Inginerie la OLX Group, își pune amprenta asupra extinderii afacerii la nivel global prin tehnologie, îi place să provoace în mod constant lumea și se simte cel mai bine în medii cu ritm rapid de lucru.

Printre ceilalți speakerii proaspăt anunțați se regăsesc și: Rishi Narang (Co-founder & CEO Pioneer, USA), Wui Ngiap Foo (Co-Founder & CEO ETHLAS, Singapore), Josh Little (Co-Founder & CEO Volley, USA), Alex Bangash (Co-Founder & GP Transpose Platform, USA), Alina Vandenberghe founder & CO-CEO Chili Piper, Sacha Dragic, founder & CEO Superbet Group, Mark Porter, CTO la MongoDB, Suthen Thomas, CTO la Grab, , Julie Xu (Senior Product Designer Carta, USA), Jan Matas (Co-Founder & CTO Deepnote, USA) și Rumen Iliev (Partner Launchub Ventures, Bulgaria).

Pe lângă spectacolul conferințelor și prezentărilor și întâlnirile excepționale cu personalitățile lumii inovației și tehnologiei, Techsylvania 2022 continuă să ofere oportunități pentru companiile startup cu maxim 10 angajați. Acestea pot să își prezinte ideile, conceptele și prototipurile și să găsească investitori în cadrul Startup Alley, un program găzduit de Google for Startups și care în 2020 a adus la Cluj investitori care gestionează fonduri de peste 3 miliarde de dolari.

Cum se vor desemna castigatorii celor 4 bilete in format fizic la Techsylvania

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize !

20 comments

 1. Buna! As dori sa particip pentru dezvoltare personala și acumulare de informații noi. Multumesc!

 2. Imi doresc sa iau parte la evenimentul Techsylvania 2022, deoarece am incheiat anul II la Digital Hub Academy, unde studiez Digital Marketing Management si as vrea sa vad speakerii si sa le ascult discursurile, in special pe QuHarrison Terry, care este expert în Growth Marketing la Mark Cuban Companies și fost Head of Marketing la Redox.

 3. Pentru a intalni profesionisti in domeniu si a afla viziunea lor despre viitor.

 4. Am participat in fiecare an inainte pana sa vina pandemia. Imi doresc sa merg iar, au invitati foarte buni si profesionisti, ii urmaresc si pe LinkedIn si vad profilul profesional al invitatilor din acest an si sigur vor veni cu multe idei noi din Silicon Valley. Va fi un eveniment pril de informatii valoroase.

 5. Imi doresc sa iau parte la evenimentul Techsylvania 2022 deoarce consider ca invitatii de anul acesta sunt in aria mea de interes.

 6. Am participat in fiecare an si am avut multe de invatat de la speakeri. Sunt foarte buni si e o placere sa ii asculti.

 7. Pentru mine ar fi prima participare la un eveniment care reuneste atatea personalitati care , pentru mine, sunt “vocea schimbarii “, a viitorului , promoveaza inovatia si au creat afaceri de top in domenii atat de diverse. Este o ” intalnire de gradul 3 ” cu cele mai dinamice minti in domeniul tehnologiei, un regal de idei-proiecte -proiectii la care m-as bucura sa particip.

 8. Buna ziua,

  Datorita calitatii prezentarilor si a invitatilor de la Techsylvania, pentru networking si pentru a afla cum poti face ramp-up la un start-up, de unde poti incepe. Ce ar trebui sa faci si mai ales, de ce ar trebui sa te feresti cand esti la inceput de drum. Cu ce trebuie sa incepi? Sa investesti in aplicatie sau in marketing?

  O zi frumoasa in continuare!

 9. As dori sa particip pentru discursurile speakerilor, si de a face noi conexiuni

 10. Doresc sa particip la techsylvania pentru a fii la curent cu tot ce e nou in aceasta industrie

 11. As vrea sa particip la acest eveniment droarece sunt interesat de tot ce tine de tehnologie si inovatie

 12. Am participat in fiecare an pana sa vina pandemia. Imi doresc sa merg iar deoarece am văzut că au invitati foarte buni.

 13. Este un eveniment deosebit cu o multime de oameni foarte buni in domeniu, mi-ati face o deosebita placere sa fiu printre fericitii castigatori !

 14. As dori sa particip deoarece lucrez in domeniul IT si cred ca un astfel de eveniment m-ar ajuta atat pe plan profesional cat si personal

 15. Vreau sa fiu la curent cu ultimile inovații în domeniul IT.
  De asemenea speakerii sunt persoane foarte interesante și consider ca as avea multe de învățat de la ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.