Oferim 4 invitații duble la spectacolul aniversar Lord of the Dance

Lord of the Dance 18 mai

Oferim 4 invitații duble la spectacolul aniversar Lord of the Dance, eveniment care va avea loc la BT Arena, in data de 18 mai 2023, de la ora 20:00.  Invitații Lord of the Dance 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti numele spectacolului aniversar sustinut de Lord of the Dance pe scena Sălii Polivalente.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 mai 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision, în 1994, cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

În cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Noul spectacol aniversar îmbină tradiția dar și tendințele contemporane, în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul aniversar Lord of the Dance

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

84 comments

  1. Spectacolul se numeste Michael Flatley’s Lord of the Dance, 25 years of standing ovations

  2. Spectacolul se numeste Michael Flatley’s Lord of the dance – 25 years of standing ovations

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.