Oferim 4 invitatii duble la spectacolul SuperPietonii

Gașca Zurli - SuperPietonii

Oferim 4 invitatii duble la spectacolul SuperPietonii, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 29 octombrie 2022, de la ora 15:00.  invitatii la spectacolul SuperPietonii invitatii la spectacolul SuperPietonii

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cine este personajul vostru preferat din Gașca Zurli,

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 26 octombrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Toamna aceasta, ai Verde la Educație pentru Circulație cu Zebra Tony și Gașca Zurli. Fă cunoștință cu cea mai cool zebră, Tony, și povestea ei.

Gașca Zurli prezintă Superpietonii, cel mai nou spectacol marca Zurli

Tony este cea mai prietenoasă zebră din lume, iar rolul ei în viața prietenilor din Gașca Zurli este să-i învețe semnele și regulile de circulație. Zebra Tony se transformă treptat, în prietena tuturor copiilor, indiferent de vârstă. Este atât de important să fim atenți la semnele de circulație, să respectăm regulile de circulație și de mers în mașină, iar Tony este cel care îi învață pe copii, într-un mod jucăus, toate acestea.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul SuperPietonii

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

15 comments

  1. Nu aveam o preferinta pt un personaj anume toti sunt unici in felul lor ….Gasca Zurli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *