Oferim 4 invitatii Festival&Camping la Smida Jazz Festival

Smida Jazz Festival 19-21 august

Oferim 4 invitatii Festival&Camping la Smida Jazz Festival, eveniment care va avea loc la Smida, in perioada 19-21 august  2022.  invitatii Festival&Camping la Smida 

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti numele artistul dvs. preferat, pe care doriti sa il vedeti la editia din acest an.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 09 august 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Smida Jazz Festival înseamnă trei zile de muzică bună și de relaxare profundă în natură, alături de cei dragi, de prieteni și de câinele tău. O escapadă în Parcul Natural Apuseni în care stresul și aglomerația dispar și în locul lor trăim binefacerile aerului răcoros al muntelui, plăcerea statului la cort, al explorărilor pădurilor și peșterilor, a muzicii unor artiști care mizează pe armonie și sensibilitate.

Cei atașați de natură pot explora Peștera Pepii, pot face caiac pe Lacul Beliș-Fântânele sau participa la tururi ghidate în pădurile din jurul satului Smida. Dimineața, sesiunile de yoga în aerul munților sunt expresso-ul tuturor celor care vor sa ia o pauza de la ritmul frenetic urban.

Cum se vor desemna castigatorii celor 4 invitatii Festival&Camping la Smida Jazz Festival

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

28 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.