Oferim 4 invitatii simple la Back To School

Oferim 4 invitatii simple la evenimentul Back To School , care se va desfasura in data de 23 septembrie 2017.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la evenimentul Back To School?

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 septembrie 2017, ora 10:00.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Scoala incepe altfel atunci cand cei mai iubiti artisti se aduna pe aceeasi scena pentru a le umple sufletele de bucurie tinerilor.

Bibi, interpreta hit-ului “Ciocolata” va fi si ea prezenta la acest eveniment. “Bibişorii” vor fi pur şi simplu în extaz la concert. La doar 15 ani, are aproape 200 de mii de fani pe fb, şi încă 100 de mii pe youtube, acolo unde face vlogging.

Nicole Cherry este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi din tara si cea mai tanara detinatoare de hit-uri pe banda.
Tanara cucereste topurile muzicale cu fiecare piesa pe care o scoate pe piata si a fost numita inca de la inceput revelatia muzicii romanesti.

Iuliana Beregoi este o tânără vloggeriță de 13 ani din Orhei. Aceasta a adunat peste 250 000 de abonați la canalul de Youtube, filmându-se cu telefonul mobil.
La început de decembrie Iuliana a lansat primul său single „Vina mea” care a creat un un val de viralitate. Videoclipul oficial a strâns deja peste 17 milioane de vizualizări.
Iuliana având mulți fani din România a ajuns la emisiuni la televiziuni de top din România, cum ar fi PRO TV (La Măruță) sau Antena 1 (Dani și Răzvan).

Pe Andra Gogan o știți, în primul rând, drept vocea mai multor personaje Disney, printre cele mai cunoscute fiind ‘Prințesa Sofia’ și ‘Doctorița Plușica’. Pe lânga, este și o cunoscută cântăreață și deținătoare a două recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat 55 de melodii fără întrerupere, și pentru cele mai multe albume lansate de un copil, 16 CD-uri. În plus, canalul ei de Youtube cu peste 270.000 de abonați, în serialul ‘How to become popular in high school’, face furori pe internet.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la evenimentul Back To School

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

7 comments

 1. Fetita mea le adora pe Iuliana Beregoi si pe Nicole Cherry.
  Si in somn, daca ar putea, ar fredona cântecele acestora….
  Este un spectacol super!!!!

 2. Ar fi surpriza pentru ziua fetei mele.
  Le îndrăgostește pe toate 4 la fel de mult! Mulțumim pentru concurs!

 3. Este ocazia perfecta pentru fetița mea de a isi vedea si asculta idoli preferați!
  Felicitări pentru tot ceea ce faceti!

 4. Fetiței mea o îndrăgește pe Andra Gogan ale cArei melodii le cânta si ea, Iuliana Beregoi este una din preferatele ei si este curioasa sa le cunoască si pe Bibi si Nicole Cherry!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.