Oferim 4 invitatii simple la Concertul extraordinar de Craciun Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin

Madrigal

Oferim 4 invitatii simple la Concertul extraordinar de Craciun Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin, eveniment care va avea loc la Teatrul Natiomal, in data de 18 decembrie 2018, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la Concertul extraordinar de Craciun Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 decembrie 2018, ora 10:00.

„Colindul românesc de Crăciun poartă, în ultimii 55 de ani, semnătura Madrigalului. Sunetul inconfundabil al celui mai important cor românesc trezește spiritul sărbătorilor de iarnă în fiecare comunitate și aduce, de fiecare dată, bucurie! În urma sutelor de mesaje primite de la brașoveni am decis să venim în această iarnă la Brașov cu spectacolul extraordinar de Crăciun al Corului Madrigal, într-o prezentare inedită, animată de câteva sute de copii din Programul Național Cantus Mundi”, a declarat Emil Pantelimon, Manager al Corului Madrigal.

Evenimentul face parte din turneul național de anvergură pe care Corul Madrigal îl va desfășura în țară în perioada 8 – 20 decembrie, aducând magia sărbătorilor de iarnă în inimile publicului din București, Brașov, Cluj și Ploiești. Selecția repertorială pentru programul concertistic de Crăciun va include unele din cele mai reprezentative compoziții specifice sărbătorii Nașterii Domnului, combinând piese internaționale de marcă și lucrări tradiționale românești.

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat prin implicarea voluntară a membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După 7 ani de activitate, Programul Național Cantus Mundi a adunat sub umbrela sa peste 900 de coruri. 30.000 de copii, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Concertul extraordinar de Craciun Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

21 comments

 1. Doresc sa particip la Concertul extraordinar de Craciun Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin deoarece este un eveniment cultural de inalta clasa, este cel mai important cor românesc, promoveaza colindul românesc de Crăciun si participă prin intreaga sa acrtivitate “la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.” Si eu fac parte din Corala Voci Transilvane din Cluj, care are aceleasi obiective.

 2. Sper sa ne putem bucura de acest concurs, va doresc sărbători fericite si mulțumim pentru tot

 3. In fiecare an corul Madrigal ne incanta sufletele cu colinde sfinte. As vrea sa ascult din suflet in memoria tatalui meu Pr. Dumitru colindele preferate lui cantate de acest cor incantator. Colindul prederat al tatalui fiind “Noua azi ne-a rasarit” cantata de corul Madrigal.

 4. Iubesc colindele si este ocazia perfectă pentru a asculta acest cor minunat.

 5. Acest cor este sufletul sfintelor sarbatori la noi in casa. Imi doresc sa primesc o inviatie la acest concert ca sa o daruiesc mamei mele in dar de Craciun. Corul transmite bucurie si totodata ne mangaie sufletele de sfintele sarbatori cu colinde.

 6. Îmi doresc să particip deoarece Crăciunul este sărbătoarea mea preferată. Consider că acest concert mă va ajuta să trăiesc momentele speciale ale Crăciunului așa cum nu am făcut-o vreodată.

 7. Îmi doresc să aud live acest concert, cred că e o atmosferă fantastica!

 8. Daca mai este valabil, as dori si eu sa prticip. doresc sa particip pentru a simti si eu magia Craciunului si pentru ca imi place muzica pe care o canta corul Madrigal. Multumesc anticipat

 9. Nu am avut ocazia niciodată de a-i audia în direct, copiii noștri fac parte și ei dintr-un cor, cred că ar fi impresionați de un asemenea eveniment.

 10. Desi inca nu am avut ocazia sa ii aud live, inca din copilarie m-au impresionat si am petrecut fiecare Craciun delectandu-ma cu atmosfera unica si inaltatoare creata de aceste voci superbe si pure…<3
  Multumesc din suflet Madrigal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.