Oferim 4 invitatii simple la concertul Phoenix

Phoenix

Oferim 4 invitatii simple la concertul Phoenix, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 30 octombrie 2019, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cum se numeste turneul trupei Phoenix, in cadrul caruia membrii formatiei vor sustine un concert si la Cluj – Napoca?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 24 octombrie 2019, ora 10:00.

“Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national care cuprinde 14 orase merge pe aceeași linie. Se numește „Fie sa Renască!” și are un aer mai degrabă războinic.
Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul Phoenix

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

37 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.