Oferim 4 invitatii simple la concertul Romanian Rhapsody

Oferim 4 invitatii simple la concertul Romanian Rhapsody, eveniment care va avea loc in data de 22 octombrie 2018, de la ora 19:00, la Muzeul de Artă.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este artistul dvs. preferat din muzica clasica romaneasca.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 18 octombrie 2018, ora 10:00.

Programul „Romanian Rhapsody” propune melomanilor o retrospectivă a muzicii clasice românești, trasând – cu energie pozitivă și entuziasm – un arc peste ultima sută de ani: de la muzica de inspirație folclorică a lui Tiberiu Brediceanu și Paul Constantinescu, trecând prin armoniile suave ale lui George Enescu, și până la muzica timpului nostru, prin sinteza dintre elemente tradiționale românești și limbaje contemporane universale (ca în “Legenda” renumitei compozitoare Doina Rotaru) sau de natură „Hitchcockiană” (precum Sonata mai tânărului compozitor Cristian Lolea).

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul Romanian Rhapsody

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

25 comments

  1. Dirijorii sunt oameni-artisti cu mare har si daruire, prin viziunea carora notele prind viata, intensitati si rotunjimi. Maestrul Horia Andreescu este un om de o calitate umana si profesionala impresionanta.

  2. Eu il apreciez pe Alfred Alessandrescu, atat pentru creatiile simfonice si vocale, cat si pentru muzica de camera pe care a compus-o.

  3. Artistul meu preferat din muzica clasică românească este George Enescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.