Oferim 5 abonamente a cate 2 invitatii la Trofeul Carpati

Oferim 5 abonamente a cate 2 invitatii la Trofeul Carpati, eveniment care se va desfasura la Sala Polivalenta, in data de 26 si 27 noiembrie 2016.

Ce trebuie  sa faceti:

 

Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti din ce tari sunt echipele care se vor infrunta in perioada 26 – 27 noiembrie in Sala Polivalenta din Cluj – Napoca?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 24 noiembrie 2016, ora 10:00.

După ce în 2015 la Trofeul Carpați s-a înregistrat recordul de audiență la un meci de handbal în România (7200 spectatori), președintele Alexandru Dedu speră ca ediția din acest an să fie din nou un show total pentru fani. “Partea de marketing este foarte importantă și îi dăm multă atenție pentru că scopul nostru este <<Handbalul, Sport Național!>> și fanul este în centrul strategiei FRH. Turneul din acest an are însă și o foarte importantă componentă sportivă. La inițiativa lui Martin Ambros va participa și România B. Suntem la început de ciclu olimpic și trebuie să vedem la lucru cât mai multe posibile componente ale echipei pentru Tokyo 2020. Trofeul Carpați este un examen pentru fete și un test util pentru selecționer să perfecționeze lucrurile la națională în scurtul timp până la Campionatul European. Sunt convins așadar că avem toate ingredientele pentru a transforma competiția într-un show de calitate pentru suporteri”

Alexandru Dedu: “Mika Brădeanu este un simbol!”

Cum se vor desemna castigatorii celor 5 abonamente a cate 2 invitatii la Trofeul Carpati

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

30 comments

  1. Echipele care participa sunt din urmaătoarele țări: Romania (cu 2 echipe), Ungaria și Olanda.

  2. Participantele la Trofeul Carpati din data de 26-27 noiembrie 2016 din Sala Polivalenta Cluj-Napoca sunt: Romania ( 2 echipe) , Olanda, Ungaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.