Oferim 5 CD-uri Saptamana Patimilor-Corul Madrigal

Castigatori 5 CD-uri Saptamana Patimilor-Corul Madrigal

Oferim 5 CD-uri Saptamana Patimilor-Corul Madrigal. Acestea contin inregistrari ale Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor”.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti 2 dintre orasele unde vor avea loc spectacolele din cadrul turneului.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 14 martie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va susține Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” în perioada 29 martie – 13 aprilie, în 8 orașe din România

Structurat ca o propunere de introspecție și de redescoperire prin sunet a înțelesurilor universale ale Săptămânii Mari, repertoriul Corului Madrigal invită publicul să întâmpine Paștele cu o serie de 13 compoziții de factură spirituală, românești și universale. În program se regăsesc lucrări semnate de Anton Pann, Gheorghe Cucu, Gheorghe Danga, precum și de Wolfgang Amadeus Mozart, Krzystof Penderecki sau Christopher Tin. Spectacolul este completat prin scenografie și imagine, dar și prin texte sacre din Evangheliile Noului Testament, aduse pe scenă de Corneliu și Pavel Ulici.

Cum se vor desemna castigatorii celor 5 CD-uri Saptamana Patimilor-Corul Madrigal

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia CD-urilor.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!

19 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.