Oferim 5 invitatii a cate 3 locuri la musicalul Cartea Junglei

Oferim 5 invitatii a cate 3 locuri la musicalul Cartea Junglei, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, in data de 23 martie 2018ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este personajul preferat din povestea Cartea Junglei.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 14 martie 2019, ora 10:00.

Cartea Junglei, o poveste de peste 100 de ani, într-un musical magic pentru toată familia,

Cartea Junglei într-un spectacol musical autentic al inocenței: Acting Dream Musical Theater, abia așteaptă să vă însoțească în emoționanta aventură a prieteniei dintre micul om Mowgli și fiarele simpatice, îmblânzite, ale junglei.

Rudyard Kipling este autorul uneia dintre cele mai cunoscute povești pentru copii din lume. Cartea Junglei, povestea copilului crescut în junglă alături de animale, se numără printre preferatele copiilor de mai bine de 100 de ani. Care este însă povestea ei?

Pantera Bagheera găseşte în junglă un copil abandonat şi se grăbeşte să-l dea în grija unei familii de lupi. Timp de zece ani “puiul de om”, numit Mowgli de către fraţii săi lupi, creşte în junglă. Dar, brusc, toată jungla tremură la întoarcerea lui Shere Khan, tigrul. În scopul de a-l proteja pe Mowgli, consiliul lupilor hotărăşte  ca puiul de om să meargă în cel mai apropiat sat, pentru ca el să trăiască printre oameni. În ajutorul lor, vine Bagheera, prietena panteră a lui Mowgli.

Din poveste nu lipseşte nici blândul și prietenosul urs Baloo, prieten cu Bagheera, care îl învaţă pe Mowgli tainele junglei. Dar va reuşi puiul de om să ajungă cu bine în satul oamenilor?

Întamplările atât de neîntâmplătoare ale lui Mowgli, sunt integrate în acest musical, într-un fel unic, așa cum nu am mai văzut până acum.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor la musicalul Cartea Junglei

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

42 thoughts on “Oferim 5 invitatii a cate 3 locuri la musicalul Cartea Junglei

  1. Personajul nostru preferat este inteleapta Bagheera.

  2. Personajul meu preferst din Cartes junglri este blandul urs Baloo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.