Oferim 5 invitatii duble la concertul Alexandrei Usurelu

Oferim 5 invitatii duble la concertul Alexandrei Usurelu, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, in data de 18 aprilie 2018ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cum se numeste concertul sustinut de Alexandra Usurelu  la Cluj – Napoca.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 aprilie 2018, ora 10:00.

Prezența Alexandrei Ușurelu la Cluj-Napoca va fi una cu totul specială, întrucât artista își invită publicul la cea mai mare producție a sa de până acum, de pe o scenă animată cu un decor impresionant, bazat pe video mapping si lumini. Materialul muzical prezentat va conține multe cântece noi, dar și cele mai iubite melodii din vechiul catalog, amplificate sonor de extraordinari muzicieni instrumentiști ce vor face parte din distribuția concertului din 18 aprilie 2018: band-ul său, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit, fără artificii și acțiuni agresive de promovare, să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Fără constrângerea de a respecta vreo rețetă muzicală pentru a se face auzită, muzica și felul în care Alexandra Ușurelu se prezintă sunt autentice, diferite, sincere.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul Alexandrei Usurelu

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

27 thoughts on “Oferim 5 invitatii duble la concertul Alexandrei Usurelu

  1. Concertul Alexandrei se numeste,,Lumea,cum ai vrea sa fie”.

  2. Concertul Alexandrei se numeste,,Lumea,cum ai vrea sa fie”.

  3. Concertul se numeşte: “Lumea, cum ai vrea să fie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.