Oferim 5 invitatii duble la concertul Laurei Bretan

Oferim 5 invitatii duble la concertul Laurei Bretan de la Cluj-Napoca, eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor in data de 15 aprilie 2019, de la ora 20:00.

Ce trebuie  sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti unde a inceput sa cante Laura Bretan.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 aprilie 2019, ora 10:00.

A participat și a câștigat concursul “Românii au talent” în luna iunie a anului 2016.

În anul 2016 se califică, dintr-un total de 100.000 de candidați, ca finalistă pentru “America’s Got Talent”. În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul “Golden Buzzer” de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajugând astfel direct în finala “America’s Got Talent” .

Din acel moment, Laura a devenit o senzație mediatică, NBC, CBS, Windy City Live, WGN și WCIU numărându-se printre posturile de televiziune care au invitat-o pe Laura Bretan în emisiunile lor.

A fost prezentată în Today’s Show, People Magazine, E !, CNN, Country Living, NBC online, Chicago Tribune și multe alte media.

Urmează concerte în întreaga lume.

– a interpretat imnul național al Statelor Unite pentru White Sox și Chicago Bulls în mai multe rânduri și a fost invitată în toată America să cânte imnul
– a urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster. După ce au cântat împreună la Beverly Hills pentru Gala FDIF, el a declarat: “Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va ști numele tău!”
– a interpretat cu excepţionalii tenori “Il Volo”, cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup “The Tenors”

Laura Bretan intenționează să studieze muzică în colegiu. Vorbește fluent engleză și româna. Când nu cântă pe scenele din întreaga lume, Laura este o adolescentă tipică. Îi place să învețe cântece noi, să studieze muzica, să se joace cu frații și verișorii ei, să citească și să călătorească.

Cu talentul şi vocea ei remarcabile, Laura este încântată că a reușit să aducă bucurie în inimile oamenilor. Spectacolele Laurei au ajuns la zeci de milioane de oameni din întreaga lume, primind nenumărate mesaje în care oamenii îi scriu despre impactul pe care cântecele ei l-au avut în viața lor.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul lui Laura Bretan

 

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

26 comments

  1. Laura Breban a început să cânte în biserică la vârsta de 4 ani însemnată și susținută de către mama ei.

  2. Laura Bretan a început să cânte de mică în biserică, îndrumată de mama ei.

  3. Laura Bretan a inceput sa cante in America, in corul Bisericii.

  4. Talentata Laura Bretan a început să cânte în biserică când avea patru ani.
    La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştingând nenumărate concursuri. Am urmarit-o la Romanii au talent, la Eurovision 2019, pe cat e de talentata, pe atat este de modesta! Mult succes si poate reusesc sa o aplaud in direct, daca o sa castig invitatia!

  5. Laura a inceput sa cante in biserica. Are o voce minunata de inger! ❤️ Te topesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.