Oferim 5 invitații duble la concertul sustinut de Chris Norman

Chris Norman 15 iunie

Oferim 5 invitații duble la concertul sustinut de Chris Norman, eveniment care va avea loc la BT Arena, in data de15 iunie 2023, de la ora 20:00.      Invitatii Chris Norman Invitatii Chris Norman 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti 2 dintre numele artistilor romani care vor urca pe scena inaintea concertului lui Chris Norman.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 07 iunie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Chris Norman,vocea inconfundabilă a trupei Smokie din anii ’70, revine în România.

Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic la Cluj este formata din: Geoff Carline – chitara, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce

Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul album, “Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”.

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. A debutat pe scenă la începutul anilor ‘70, dar succesul a venit alături de trupa Smokie. În 1978 a înregistrat un duet cu Suzi Quatro, “Stumblin’ In”, piesă ce avea să ajungă până pe locul 4 și dincolo de ocean, în Billboard Hot 100.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul sustinut de Chris Norman

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

63 comments

  1. ,,….josul paginii in care sa nu spuneti 2 dintre numele artistilor romani care vor urca pe scena inaintea concertului lui Chris Norman.
    Anda Adam și Fuego

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.