Oferim 5 invitatii duble la evenimentul Vienna Magic–Christmas Edition, care se va desfasura la Opera Nationala Romana din Cluj – Napoca, in data de 14 decembrie 2016, de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti:

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile, review-urile si puteti da like pana in data de 11 decembrie 2016, ora 10:00.

Sub titulatura ”VIENNA MAGIC – CHRISTMAS EDITION”, turneul charismaticilor muzicieni austrieci, va străbate numeroase orașe din țara noastră, întocmai ca îndrăgitul compozitor Johann Strauss, împreună cu a sa orchestră, în iarna anului 1847.

Turneul national incepe pe 13 decembrie la Brasov la Teatrul Sica Alexandrescu, strabate apoi drumul pana la Cluj-Napoca  unde in  14 decembrie, de la ora 19.00 putem asculta orchestra la Opera Nationala, in 15 decembrie la Bistrita –Nasaud la Palatul Culturii, pe 16 decembrie ajungem la Arad la Teatrul Ioan Slavici, in 17 decembrie vom fi la Sibiu la Sala Thalia, in 18 decembrie poposim la Timisoara la Filarmonica Banatul, in 19 decembrie ajungem din nou si la Oradea la Teatrul de Stat, iar in 20 decembrie Targu-Mures ne va fi din nou gazda in minunatul Palat al Culturii. Turneul va culmina cu o reprezentatie de gala, in specificul stil vienez, gazduit pe 21 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Programul concertului va cuprinde lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, iar celebrele valsuri vieneze, nelipsite din repertoriul abordat de Johann Strauss Ensemble, vor contura tabloul încântător al unei seri magice de iarnă.

Muzicienii din Johann Strauss Ensemble sunt încântați să revină într-un turneu de excepție, spunând că „de fiecare dată descoperim ceva nou în această țară frumoasă. Abia așteptăm să ne reîntoarcem și să mai trăim un capitol din viața orchestrei noastre împreună cu minunatul public român.”

Cum se vor desemna castigatorii celor 5 invitatii duble la evenimentul Vienna Magic–Christmas Edition

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !