Oferim 5 invitatii duble la Gala UFT 2017

Oferim 5 invitatii duble la Gala UFT 2017, eveniment care va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian, vineri 05 mai 2017, începând cu ora 19:30.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la Gala UFT 2017.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 aprilie 2017, ora 10:00.

Gala UFT de MMA si Kickbox în Cușcă se întoarce la Cluj pe 5 mai, la Sala Sporturilor Horia Demian, pentru cea de-a VI-a ediție și va aduce în fața publicului un show de proporții, cu cele mai spectaculoase lupte organizate vreodată în municipiu.

Main-event-ul celei de-a VI-a ediții a Galei va fi meciul pentru Centura Transilvaniei la Kickbox, disputat între Flavius Boiciuc, detinatorul centurii și Cibu Adrian, câștigătorul Piramidei la 80 kg, de la Deva.

În cadrul aceluiași eveniment se vor defășura și meciuri incendiare de arte marțiale mixte, vom pune în joc meciul pentru Prima Centura UFT, la categoria -77 kg pe reguli de MMA.

Fanii sporturilor de contact sunt așteptati în număr cât mai mare să își susțină favoriții!

Vor lupta cei mai buni luptători din Cluj, din Transilvania dar și din Olanda, Anglia, Moldova sau Germania.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Gala UFT 2017

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

19 comments

 1. Am fost anul trecut la Tracia si mi-a placut foarte mult! As vrea sa merg si anul acesta. 🙂

 2. Aş dorii să merg , ar fii ceva nou , ceva la care nu am participat niciodata !

 3. As dori sa merg pentru ca ma pasioneaza jocurile de contact si n-as vrea sa pierd unul din cele mai faine evenimente ale anului.

 4. As dori sa merg impreuna cu sotul meu,isi doreste mult sa mearga si mi-ar placea sa ii pot face cadou biletul.Merita!
  Si live se vede mult mai bine.

 5. Mi-ar plăcea să iau parte la acest eveniment deoarece întotdeauna mi-a plăcut acest sport de contact dar din păcate nu am avut șansa să practic la nivel profesionist deși mi-aș fi dorit.

 6. Mi-ar place sa particip la un astfel de eveniment datorita adrenalinei si atmosferei care cred ca se creeaza in sala, si as vrea sa mi confirm aceste conceptii

 7. As dorii sa merg pentru ca nu am mai fost niciodata si cred ca ar fi o experienta unica!!!

 8. Vreau sa merg la Gala UFT deoarece dupa ce am vazut filmul Southpath am facut o pasiune pentru Kickbox si vreau sa vad si live un meci.

 9. Mi-as dori sa vin cu iubita mea.Ar fi o experienta noua pentru amandoi

 10. Îmi place să încerc lucruri noi, cred că acesta este unul dintre motivele pentru care mi-aș dori să primesc biletele. De asemenea, iubitul meu ar fi foarte fericit!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *