Oferim 5 invitatii duble la spectacolul Le Dolce Vita

Le Dolce Vita 23

Oferim 5 invitatii duble la spectacolul Le Dolce Vita, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 23 octombrie 2022, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce va doriti sa participati la spectacolul Le Dolce Vita.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 05 octombrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Liric, pop și soul, toate într-un singur spectacol? O fi posibil?  Cu siguranță!

Pentru prima dată în România, trio-ul italian “Le Dolce Vita”  este gata să ne încânte sufletele și auzul cu superba muzică  italiană, având ca invitați speciali pe mult iubitul artist Riccardo Fogli și pe Elisabeta della Santa & Fabio Ciardella.

Trio-ul feminin Le Dolce Vita a fost comparat, nu de puține ori, cu II Volo .Talentatele și frumoasele tinere au avut o  ascensiune internațională spectaculoasă încă de la formarea grupului, în anul 2017. Până acum, au susținut peste 300 de concerte  în întreaga lume și au reușit să ofere publicului spectator o experiență muzicală  unică, prin îmbinarea a trei voci spectaculoase.

Acestui spectacol i se alătură celebrul cântăreț italian din anii ’80, Riccardo Fogli, care a devenit cunoscut în toată lumea prin hiturile sale, Storie di tutti i giorni”, „Mondo” sau „Malinconia”. Cu siguranță artistul va trezi nostalgia  în inimile celor care îi cunosc pe de rost melodiile , dar îi va face să tresalte de bucurie și pe cei care îl aud pentru prima dată. Artistul a mai concertat în România de două ori, însă va fi pentru prima dată la Cluj .

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Le Dolce Vita

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

36 comments

 1. De curiozitate. Ar fi prima data cand as participa la un spectacol de acest gen.

 2. Imi doresc sa particip la acest spectacol pt ca iubesc muzica !☺️

 3. Vreau să particip la acest concurs pentru a-l auzi live pe Riccardo Fogli.

 4. Imi doresc sa vad acest spectacol pentru ca imi place muzica in general, as vrea sa-l vad live pe Riccardo Fogli si nu ma indoiesc – va fi un soectacol deosebit!

 5. Pentru că îmi place muzica italiană și vreau să-l văd și ascult pe Riccardo Fogli

 6. Imi plac foarte mult interpretii / formatiile italiene si la acest spectacol as putea sa ii ascult live.

 7. O seara romantica cu muzica italiana face viata mai frumoasa. Imbinarea dintre pop si opera cu trei mari artisti. Ar aduce pentru mine o bucurie imensa in inima si suflet.

 8. Pentru linia melodica specifica muzicii italiene. La Albano si Romina avem deja bilete, aici nu am cumparat, daca nu primesc invitatii- voi cumpara.

 9. De puțin timp am descoperit acest gen de evenimente ce au loc la Cluj și îmi doresc sa particip la cât mai multe pentru ca sunt de calitate.

 10. Pentru “duceata “muzicii italiene, sentimentul de vacanta continua pe care Italia si tot ce vine de acolo mi le da, pentru acest trio de fete frumoase si talentate…si pentru un pic de Dolce Vita in toamna clujeana destul de racoroasa …

 11. Mi-as dori sa particip la spectacol pentru ca ar fi prima intalnire live cu acesti artisti.

 12. As vrea sa particip pentru ca ar fi, cu siguranta, o experienta foarte placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *