Oferim 5 invitatii duble la spectacolul Planetariu ABCDEclipsele

Oferim 5 invitatii duble la spectacolul Planetariu ABCDEclipsele, eveniment care va avea loc la Cinema Dacia in 13 – 17 decembrie 2017.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la acest spectacol.

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 decembrie 2017, ora 10:00.

Spectacolul științific A, B, C, D, Eclipsele își propune să suplinească lipsa unei educații astronomice adecvate în școli și să dărâme superstițiile legate de fenomenele cosmice cele mai comune. Conform lui Adrian Filpișan, inițiatorul și coordonatorul principal al proiectului Planetariu Mobil Educațional, „încă mai există printre adulți o fobie legată de eclipse, aspect care se transmite și la cei mici. E un lucru pe care vrem să îl eliminăm 100% prin știință. Vom trata cu prioritate și ciclul anotimpurilor, lucru care, de multe ori, le dă mari bătăi de cap profesorilor, dar și părinților, atunci când vor să le dea explicații coerente copiilor. Oricum, adulții au mari dificultăți în a explica de ce la noi, în emisfera nordică, e iarnă, iar în Australia, în emisfera sudică e vară.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Planetariu ABCDEclipsele

 

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

19 comments

  1. Fetita mea este pasionată de astronomie și ar fi extrem de bucuroasă sa meargă.

  2. doresc sa particip la spectacol deoarece iubesc stelele si cerul noptii si as vrea sa invat lucruri noi despre astronomie

  3. E greu sa inveti astronomie fara explicatii informate, ar fi o ocazie buna sa invat ce n-am invatat la scoala:)

  4. Sunt studentă și am 21 de ani. Am crescut într-o comună, unde posibilitatea de a participa la astfel de evenimente a fost imposibilă. Sunt în Cluj de 3 ani și profit la maximum de oportunitățile de dezvoltare pe care mi le oferă acest oraș. Îmi doresc să învăț, să mă descopăr, și să trăiesc frumusețea acestor spectacole.

  5. Aș vrea să merg pentru a afla lucruri noi și a lua parte la un spectacol educativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *