Oferim 5 invitatii duble la spectacolul Planetariu – Astronomia in vacanta

Oferim 5 invitatii duble la spectacolul Planetariu – Astronomia in vacanta eveniment care va avea loc la Cinema Dacia, la data de 3-5 august 2018.

Ce trebuie  sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la acest spectacol.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDRP).

Puteti lasa comentariile pana in data de 1 august 2018, ora 10:00.

Planetariu Mobil revine la Cluj-Napoca, in perioada 3 – 5 august 2018 cu un spectacol nou “Astronomia in Vacanta”. Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cereasca, stiintele aerospatiale si cucerirea spatiului cosmic vor incanta publicul. Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia de pe strada Bucegi nr. 11 (Manastur).

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Planetariu – Astronomia in vacanta

 

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

26 comments

 1. Interesant si foarte educativi pentru prichindei :)…abia asteptam sa mergem

 2. Este o ocazie bună pentru noi si pentru copii sa învățăm lucruri noi….mulțumim pentru oportunitate

 3. De mică am fost pasionata de astronomie.Tatăl meu obișnuia să imi arate mereu cerul si sa imi explice tot ce se afla in spatele lui.Ar fi frumos sa il rasplatesc aducandu-l la planetariu.

 4. Ar fi o oportunitate minunata pentru copiii mei de a lua contact cu frumusetea universului si de a cunoaste structura, legile si evolutia acestuia.

 5. Eu as dori sa vin cu nepoțica mea,care e foarte incantata sa descopere spațiul!Are 6 anișori și are foarte multe curiozități!

 6. În fiecare an ne încântați cu ceva nou, abia așteptăm să vedem acest nou proiect

 7. Evenimentul este foarte atractiv organizat in domul de 8m*5m h si o buna ocazie de a invata putina astronomie intr-un cadru special

 8. Fiul meu este foarte incantat sa cunoasca tot ce tine despre Sistemul Solar si e dornic de cat mai multe informatii

 9. Este o oportunitate inedită de a cunoaște universul ce ne înconjoară, va fi prima dată când vom participa eu si fetele mele. Va asteptam nerăbdătoare!!!

 10. Cunostintele pe care le transmiteti copiilor nostri sunt importante, cu atat mai mu prin faptul ca le realizati intr-un mod unic.Sunt impresionata.

 11. As dori sa invete si baietelul meu de 5 anisori despre sistemul solar intr-un mediu adecvat si special, care sa isi lase amprenta asupra lui. Asa stiu ca isi va aminti mereu ceea ce a vazut si auzit.

 12. Abia asteptam sa decoperim lucruri noi si interesante despre sistemul solar,asteptam cu drag participarea la evenimentul astronomic care va avea loc .

 13. Baietelul meu e foooaaarte curios sa afle despre spatiu si planete, de aceea cred ca ar fi foarte incantat sa participam. Multumim pentru oportunitate!

 14. Este o experienta noua si fetita mea doreste sa vada acest spectacol deoarece ii place mult stelele si sa afle mai multe despre ele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.