Oferim 5 invitatii la conferinta DevCon Live 2020

conferinta DevCon Live 2020

Oferim 5 invitatii la conferinta DevCon Live 2020, eveniment care va avea loc online, intre 3-28 noiembrie 2020.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la conferinta DevCon Live 2020. 

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 26 octombrie 2020, ora 10:00.

Pe3 noiembrie începe DevCon Live, cea mai mare serie de evenimente online dedicate comunității IT&C din România și va susține 4 săptămâni pline de conținut pe subiecte dedicate tehnologiei, precum: Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity. Inspirat de DevTalks Reimagined și parte din DevTalks România, DevCon Live va reuni peste 5000 de profesioniști IT și speakeri locali, dar și internaționali, de la companii de renume precum Google, Spotify, RedHat, EPAM, VMware, JetBrains, Hazelcast și multe altele.

“Pornind de la formatul primei ediții DevCon din anul 2019 desfășurat cu 4 conferințe pe teme de sine stătătoare, cea de-a doua ediție DevCon propune un format prin intermediul căruia participanții pot avea acces la o serie amplă de activități care să ofere o infuzie de know-how pentru comunitatea IT din România. Astfel, noutatea acestei ediții este reprezentată de extinderea DevCon Live sub forma unei umbrele de evenimente online desfășurate pe toată durata lunii noiembrie, oferind participanților un conținut tehnic de calitate și subiecte de noutate din industria IT&C. În plus, sprijinul partenerului principal al evenimentului, Cognizant Softvision, ne-a oferit un vot de încredere pentru a construi împreună o experiență cât mai valoroasă pentru participanți.” – Andreea Tudorache, Project Manager DevCon Live.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor la conferinta DevCon Live 2020

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

6 comments

  1. Doresc sa particip deoarece doresc sa aflu cat mai multe detalii despre framework-urile, metodologiile si procesele de dezvoltare software de la profesionistii de la Oracle, Red Hat,VMware si JetBrains.

  2. As dori sa particip deoarece de curând am început sa lucrez in domeniul IT și as dori sa asimilez cât mai multe informații.

  3. Vreau sa particip fiindca il ultimul timp am inceut sa urmaresc multe postari legate de IT si imi place sa aprofundez acest domeniu.

  4. Pentru ca imi doresc sa activez in domeniul IT si vreau sa aflu cat mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.