Oferim 5 invitatii simple la spectacolul Magia Copilariei

Oferim 5 invitatii simple la spectacolul Magia Copilariei, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 15 martie 2019, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cand ati fost ultima data la un show de magie.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 08 martie 2019, ora 10:00.

De la an la an spectacolul se dezvoltă oferind surprize tot mai spectaculoase, precum: roboți, câinele uriaș, castelul prințului
iepuraș, zăpada magică… Oare anul acesta care sau cine va fi cireașa de pe tort? Oare să apară ca prin magie Iron Man în premieră la Cluj?

Efectele magice, personajele, decorarea recuzitei, toate sunt gândite astfel încat să ducă spectatori mici și mari într-o lume de poveste.

De asemenea regia spectacolului are o tenta foarte educativă.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la spectacolul Magia Copilariei

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

Oferim 5 invitatii simple la spectacolul Magia Copilariei

22 thoughts on “Oferim 5 invitatii simple la spectacolul Magia Copilariei

  1. Lorenzo sunt… citesc comentariile voastre si imi pare rau sa vad ca nu ati mai participat pana acum la spectacole de Magie. Stiu sunt mai rare… Dar acum aveti ocazia! TREBUIE NEAPARAT sa vedeti MAGIA COPILARIEI! Va asigur ca nu o sa-l uitati niciodata! Este prea tare spectacolul chiar si eu il traiesc la maxim de fiecare data cand il joc! Micutii inca traiesc MAGIA COPILARIEI iar cei mari isi vor aduce aminte de ea! VA ASTEPT pe 15 martie de la 18:00.

  2. De 1 iunie in parcul central, au fost mai mult secvente decat un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Mi-ar placea sa particip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top