Oferim 5 pachete pentru intreaga familie la evenimentul Spectacol Planetariu Mobil, eveniment care va avea loc la Cinema Dacia in 08-09 octombrie 2016.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cand ati fost ultima data la un astfel de eveniment, iar daca nu ati fost, sa na spuneti la ce va asteptati legat de acest spectacol.

Puteti lasa comentariile pana in data de 05 octombrie 2016, ora 10:00.

Spectacolul de Planetariu Mobil de la Cinema DACIA – “un pas mic pentru parinti un salt urias pentru imaginatia copiilor”

Intalnirea va fi interesanta si instructiva, parintii si copiii se vor plimba printre planete si constelatii, il vor vedea pe “hoinarii” Universului, asteroizii, ce vor fi proiectati cu tehnologie 3D pe cupola Planetariului.

Cum se vor desemna posesorii pachetelor la evenimentul Spectacol Planetariu Mobil:

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!