Oferim 6 invitatii duble la concertul Finale: From Dawn till Dusk din cadrul festivalului Sonoro

FINALE: FROM DAWN TILL DUSK

Oferim 6 invitatii duble la concertul Finale: From Dawn till Dusk din cadrul festivalului Sonoro, eveniment care va avea loc in data de 17 noiembrie 2019, de la ora 19:00, la Auditorium Maximum.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la evenimentul Finale: From Dawn till Dusk.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 14 noiembrie 2019, ora 10:00.

Festivalul SoNoRo vine anul acesta în Cluj-Napoca cu un program extins, de șase concerte, între 13 și 17 noiembrie, în locuri cu tradiție ca Banca Națională a României, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Casa Boema și Biserica Reformată Calvină, dar și în spații noi, precum Casa Libertății Religioase și Casa Memorială Sigismund Toduță.

Anul acesta, Festivalul va purta numele DaDa și va fi dedicat puternicei energii creatoare a fenomenului dadaist, inițiat la începutul secolului XX, în Zürich, de un grup de artiști europeni, organizat în jurul scriitorului de origine română Tristan Tzara.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul Finale: From Dawn till Dusk

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

16 comments

  1. Ar fi pentru prima dată când pot participa la acest festival. Vă mulțumesc că mi-ați dat posibilitatea de a câștiga această invitație dublă!

  2. Am urmărit și am așteptat acest festival cu sufletul la gură în fiecare an aproape de la începuturile lui, cam din anul 2010. Cele mai frumoase amintiri le am de la concertele, mai exact matineele susținute de acești minunați artiști la Bastionul Croitorilor. Mi-am propus să ajung și anul acesta, iar dacă am noroc va fi cu ajutorul dvs.

  3. Pentru ca ador muzica clasica, muzica de camera. Solistii festivalului Sonoro sunt nonconformisti si foarte talentati!

  4. Doresc sa particip deoarece nu am participat pana acum la sonor si mi-ar placea foarte mult sa prind un concert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.