Oferim 6 invitatii duble la concertul The Beat

Oferim 6 invitatii duble la concertul The Beat, eveniment care va avea loc la Cinema Florin Piersic, in data de 18 mai 2017, de la ora 18:30..

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care  sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la concertul The Beat.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati !

Puteti lasa comentariile pana in data de 16 mai 2017, ora 10:00.

Momentele artistice din cadrul concertului vor fi susținute de trupele Vision, Catch-up, The Piano Girls, Alligators, Antik și multe altele, dar și de soliștii școlii noastre.

Școala de muzică The Beat s-a înființat în anul 2012 din dorința de a facilita accesul elevilor în învățarea unui instrument precum tobe, chitară, voce, fără a se dedica unei școli de stat consacrate, unde procesul de învățare se poate extinde pe mai mulți ani până la obținerea unor rezultate satisfăcătoare. The Beat oferă un proces practic de învățare însoțit de metode de predare non-formale („learning by doing”), ușor de asimilat, interactive, care facilitează dobândirea de noi abilități și cunoștințe ale elevului într-un timp mai scurt decât metodele clasice.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul The Beat

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

9 comments

  1. Doresc sa merg la concert pentru ca imi place muzica si vreau sa vad niste elevi motivati si pasionati de ceea ce fac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.