Oferim 8 invitatii simple la Concertul caritabil – Doina Cornea

Lumina din întuneric

Oferim 8 invitatii simple la Concertul caritabil – Doina Cornea, eveniment care va avea loc la Auditorium Maximum, in data de 07 martie 2020, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce ati dori sa mergeti la Concertul caritabil Doina Cornea.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 28 februarie 2020, ora 10:00.

Pentru adevărul spus cu curaj. Pentru libertatea asumată în ciuda oricărui risc. Pentru cei ce n-au încetat să mai gândească.

Doina Cornea a fost un reper strălucitor de conștiință în întunericul spiritual al comunismului românesc și ne-a arătat un drum al libertății asumate, pe care puțini s-au încumetat să pășească în acele vremuri. Astăzi, mari artiști urcă împreună pe scenă pentru a păstra vie memoria Doinei Cornea și pentru a duce mai departe valorile ei. Împreună, susținem efortul familiei de a înființa fundația „Doina Cornea” și de a transforma casa în care a locuit într-un muzeu deschis tuturor celor ce vor să își cunoască adevărata istorie.

Concertul caritabil „Lumina din întuneric” va fi urmat de prezentarea unei licitații de obiecte personale şi obiecte de artă create de Doina Cornea, din colecția familiei.

Fiecare participant la concert va primi o Diplomă comemorativă care atestă că face parte din primii 1.000 de români care au susţinut înfiinţarea fundației și casei memoriale „Doina Cornea” din Cluj-Napoca.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Concertul caritabil – Doina Cornea 

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

13 comments

  1. As dori sa iu partasa la comemorarea marelui Om politic Doina Cornea, alaturi de inegalabilul violonist Alexandru Tomescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.