Oferim 8 invitatii simple la concertul Vienna Magic

Oferim 8 invitatii simple la concertul Vienna Magic, eveniment care va avea loc la Opera Nationala Romana, in data de 12 decembrie, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cum se numeste faimoasa orchestra care va interpreta in cadrul concertul Vienna Magic.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 noiembrie 2018, ora 10:00.

Tradiția continuă și în acest an, iar noul concert al faimoșilor muzicieni austrieci, intitulat Vienna Magic – Christmas Edition”, va răsuna si pe scena din Cluj.

Lucrări muzicale ce aparțin marilor compozitori Johann Strauss I și II, compoziții de Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik,  dar și temele de Crăciun create de Johann Sebastian Bach, sunt doar câteva dintre bijuteriile muzicale care vor înnobila programul concertului Vienna Magic – Christmas Edition”, timp de două ore.

Atracția concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

În acompaniamentul sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat artiști celebri din aria muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul Vienna Magic

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

73 comments

  1. Orchestra care va interpreta în cadrul concertului Vienna Magic se numește Johann Strauß Ensemble.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.