Oferim o invitatie dubla la Ana Moura

Oferim o invitatie dubla la evenimentul Ana Moura la Cluj  – Napoca care se va desfasura la Sala Polivalenta, duminica 28 februarie, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii cu raspunsul la intrebarea: de ce va doriti sa mergeti la concertul Ana Moura de la Cluj – Napoca.

Puteti lasa comentariile pana in data de 19 februarie 2016, ora 12:00.

Cum se va desemna fericitul posesor a invitatiei la concertul Ana Moura:

 

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

16 comments

  1. Doresc sa merg la acest concert, deoarece sunt muzician si imi place sa ascult muzica de calitate 🙂

  2. Pentru a reveni, măcar pentru câteva clipe, pe tărâmul Portugaliei prin muzica fado :).

  3. Mi-ar placea sa merg cu sotul meu pentru ca amandoi avem ziua de nastere in aceasta luna.Ar putea fi un cadou pentru noi deoarece iubim muzica si vocea ei.

  4. Mi-ar placea sa aud un concert de-al ei live pentru ca muzica ei te transpune parca in alta lume.

  5. Doresc sa merg la concertul Ana Moura deoarece indragesc muzica ei, dar nu imi permit un bilet. Va multumesc!

  6. Salut, eu imi doresc sa merg la concertul acestei superbe artiste in primul rand pentru ca imi place foarte mult muzica fado si o admir mult pe Ana Moura, iar in al doilea rand pentru ca stiu cat de placut impresionata ar fi prietena mea, alaturi de care implinesc 20 de luni de relatie in 28 februarie, iar ea de asemenea adora muzica buna, muzica si reprezentatiile artistice…o sansa deosebita de a-ti lasa “lumea tot mai virtuala” pe care tot mai multi oameni o prefera…ar fi o ocazie nemaipomenita deasemenea sa revad si Clujul, oras in care am trait poate cei mai frumosi ani ai vietii mele…I <3 Cluj, I <3 Ana Moura

  7. Buna, imi doresc sa merg impreuna cu viitorul meu sot, deoarece eu o indragesc si o apreciez foarte mult pe Ana Moura si viitorul meu sot nu a vazut niciodata la un concert Ana Moura.
    O zi minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.