Oferim o invitatie dubla la concertul Andrea Bocelli

Oferim o invitatie dubla la concertul Andrea Bocelli, care se va desfasura pe Cluj Arena, in data de 25 iunie 2017, de la ora 20:00.

 

Ce trebuie sa faceti

 

  • Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cine este organizatorul acestui eveniment?
  • Sa ne scrieti un review  cu parerea voastra despre noi si sa ne acordati un numar de stele pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ILikeCluj/reviews. Cei care ne-au mai scris review-uri, pot participa la concurs doar in baza comentariului si a like-ului de la pagina Quantum Media.
  • Sa dati like paginii de Facebook Quantum Media https://www.facebook.com/quantumedia/

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile, review-urile si puteti da like pana in data de 08 mai 2017, ora 10:00.

Spectacolele de mare emoţie ale lui Andrea Bocelli, toate însoţite de decoruri şi aranjamente speciale, se îmbină perfect pentru a aduce publicului o experienţă unică în viaţă care combină simplicitatea şi eleganţa muzicii clasice cu forţa captivantă a tehnologiei moderne.

Prin urmare, Andrea Bocelli vă invită să experimentaţi un spectacol profund şi emoţionant, pentru a participa la emoţia cântecelor care ne-au marcat existenţa. „Invitația mea, cadoul meu este ca aceste “clasice” nemuritoare să fuzioneze cu experiența, cu cele mai prețioase amintiri, cu emoțiile fiecărui ascultător, pentru a deveni coloana sonoră inimitabilă în viața lor.” afirmă Andrea Bocelli.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul Andrea Bocelli

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 3 zile sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

54 comments

  1. Organizatorul minunatului concert Andrea Bocelli ce va avea loc este Quantum Media!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.