Oferim o invitatie dubla la concertul Dream Theater

Oferim o invitatie dubla la concertul Dream Theater, care se va desfasura in data de 19 mai 2017, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

Ce trebuie sa faceti

  1. Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa rapundeti la intrebarea: Cati ani celebrează trupa de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistentă în istoria muzicii rock?
  2. Sa ne scrieti un review cu parerea voastra despre noi si sa ne acordati un numar de stele pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ILikeCluj/reviews. Cei care ne-au mai scris review-uri, pot participa la concurs doar in baza comentariului si a like-ului de la pagina Phoenix Entertainment. Va rugam sa lasati si pagina de facebook in formular pentru confirmarea review-ului (adresa de mail si pagina de facebook nu se vor publica)
  3. Sa dati like paginii de Facebook a Phoenix Entertainment

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati !

Trebuie urmati toti cei 3 pasi pentru a putea participa la concurs.

Puteti lasa comentariile, review-urile si puteti da like pana in data de 17 mai 2017, ora 10:00.

Dream Theater va concerta în premieră în Ardeal
Pregătiți-vă să pășiți într-o călătorie experimentală, intensă, captivantă, printre imaginile și cuvintele definitorii ale universului Dream Theater. Veți face parte dintr-un show total, cu o producție impresionantă care va stimula toate simțurile.

Consistența muzicală și virtuozitatea demonstrată cu fiecare apariție live se datorează legăturii trainice dintre 5 artiști, multi-laureați de numeroase reviste de specialitate și de critici: John Petrecci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul Dream Theater

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

12 comments

  1. Cati ani celebrează trupa de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistentă în istoria muzicii rock?
    Raspuns: 25 de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.