Oferim o invitatie dubla la concertul lui Jean-Michel Jarre eveniment care se va desfasura la Sala Polivalenta, in data de 11 noiembrie 2016, de la ora 20:30.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii cu raspunsul la intrebarea: Care este numele turneul mondial din care face parte concertul de la Cluj-Napoca?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 04 noiembrie 2016, ora 12:00.

Așa cum și-a obișnuit fanii, artistul va impresiona din nou prin tehnologii de ultimă generație și efecte vizuale care vor propulsa publicul într-o atmosferă electronică senzațională. Cântărețul este așteptat împreună cu cele cinci tiruri de echipamente, lasere, ecrane speciale, efecte 3D, trei autocare Nightline și multe alte surprize. Noutatea concertului constă și în melodiile care fac parte din albumul “ELECTRONICA” și pe care Jean-Michel Jarre le interpretează pentru prima dată în fața publicului. Pe lângă acestea, cântărețul va impresiona și prin melodii deja bine cunoscute din albumele “Equinoxe” (1978) și “Oxygene” (1976), la lansarea căruia a fost înregistrat succesul său mondial.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul lui Jean-Michel Jarre:

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !