Oferim o invitatie dubla la concertul lui Jean-Michel Jarre

Oferim o invitatie dubla la concertul lui Jean-Michel Jarre eveniment care se va desfasura la Sala Polivalenta, in data de 11 noiembrie 2016, de la ora 20:30.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce vreti sa participati la eveniment?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 31 octombrie 2016, ora 10:00.

Așa cum și-a obișnuit fanii, artistul va impresiona din nou prin tehnologii de ultimă generație și efecte vizuale care vor propulsa publicul într-o atmosferă electronică senzațională. Cântărețul este așteptat împreună cu cele cinci tiruri de echipamente, lasere, ecrane speciale, efecte 3D, trei autocare Nightline și multe alte surprize. Noutatea concertului constă și în melodiile care fac parte din albumul “ELECTRONICA” și pe care Jean-Michel Jarre le interpretează pentru prima dată în fața publicului. Pe lângă acestea, cântărețul va impresiona și prin melodii deja bine cunoscute din albumele “Equinoxe” (1978) și “Oxygene” (1976), la lansarea căruia a fost înregistrat succesul său mondial.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul lui Jean-Michel Jarre:

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

42 comments

 1. Ar fi un cadou minunat pentru sotul si copilul meu, asa as putea sa le multumesc de grija care mio poarta. Va multumesc

 2. Doresc sa-i arat fiului meu, ca exista o lume a sunetului plina de emotie si sensibilitate si ca aceasta poate exprima diferite stari, de la tandrete, la vis sau iubire si ca muzica clasica se poate incadra in genul futurist.

 3. As dori sa merg sa ascult si sa vad pentru ca n-am mai fost niciodata la un spectacol de genul asta cu lasere, ecrane speciale, efecte 3D etc.

 4. Aveam 14 ani când am descoperit muzica electronică. Venise un Lunapark la noi în Timișoara. După ore treceam pe acolo și puneam la minunăția de tonomat plasat într-un bar improvizat într-o baracă la nesfârșit același single cuprinzând piesele Oxygene 2 și Equinoxe4. Eram vrajit, eu si fratele meu, de efluviile ce te purtau pe alte planete, în alte lumi, în spații nemaivăzute de către muritorii de pe Terra . Cred că i-am exasperat pe unii amatori de cinzeacă pentru că nu eram colegi de pahar cu ei și uneori ne alungau, cunoscându-ne deja gustul nostru obsesiv pentru muzica lui Jean Michel Jarre. Nu v am ratat prima sa venire cu Oxygene , când am si pierdut un bilet . A fost superb. Îmi pare rău că nu am putut lua un autograf pe unul dintre albumele sale pe vinil pe care le-am colecționar ci adorație . Sper să prind avea zi în care să îi pot transmite cumva ce simțeam ascultindu-i capodoperele.

 5. De copil visam sa merg la un concert de al lui, dar nu am crezut ca vreodata va avea concert chiar in cluj.va fi un spectacol de exceptie.

 6. I-aș face o mare surpriză soției mele. Mi-ar plăcea foarte mult să îl ascult.

 7. cel mai bun prieten m-a inebuni cu tipu asta. acum sunt chiar curios sa vad si eu cum e

 8. Wow, ce tare ar fi sa am eu acest noroc. As avea unde sa fac poze cu noul meu aparat

 9. E un tip care face show misto, l-am vazut pe net. As vrea sa il vad si live

 10. Cred ca as face cadou unul dintre bilete unui necunoscut, sa-i fac o surpriza, cuiva pe care nu il cunosc

 11. De mica dansam pe muzica lui Jarre, fie singura când voiam sa simt ritmurile cosmice, fie la petreceri cu prietenii. Ar fi grozav sa pot dansa cu sotul live la un concert spectaculos cu lumini si Maestrul pe scena!

 12. N-am mai fost,dar am convingerea ca e magnific,conform descrierii de mai sus!

 13. Vreau sa merg la concertul lui Jean-Michel Jarre ca sa petrec o seara minunata impreuna cu prietenul meu.

 14. Sunt nascut in 11 noiembrie (1968). Ar fi un super-cadou si cel mai inedit mod de a-mi sarbatori ziua de nastere. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.