Oferim o invitatie dubla la concertul lui Nigel Kennedy – eveniment care se va desfasura la Sala Polivalenta in data de 19 octombrie 2016, de la ora 20:00. Concursul este realizat in parteneriat cu Diesel Events.

Ce trebuie sa faceti:

Sa ne lasati un review  cu parerea voastra despre noi si sa ne acordati un numar de stele pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ILikeCluj/reviews. Cei care ne-au mai scris review-uri, pot participa la concurs, daca dau un share review-ului lor sau altui review care le-a placut.

Puteti lasa review-urile pana in data de 16 octombrie 2016, ora 10:00.

Nigel Kennedy, celebrul violonist britanic, revine cu un show inovator la Cluj-Napoca, la Sala Polivalenta in data de 19 octombrie 2016, de la ora 20:00.

“Dacă cineva are dreptul de a se ”juca” cu Vivaldi, acela este cu siguranță Nigel Kennedy.” The Guardian.

Versiunea artistului a celebrelor “Anotimpuri” ale lui Vivaldi a intrat în “Guinness Book of World Records”, ca cea mai bine vândută înregistrare a tuturor timpurilor (peste 2 milioane de exemplare).

“Toți suntem sensibili la muzică, fară nicio ezitare spun acest lucru. Am interpretat de atâtea ori “Anotimpurile” de Vivaldi, probabil de mii de ori, și vreau să ofer tot ce-i mai bun din mine. Sper că această nouă abordare să aducă o explozie de bucurie în inimile oamenilor” (Nigel Kennedy).

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la concertul lui Nigel Kennedy

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un mesaj pe pagina de Facebook cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 12 ore sa raspunda la mesaj si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !