Oferim o invitatie dubla la concertul lui Robert Glasper Experiment, care se va desfasura la sala Auditorium Maximum, in data de 29 noiembrie 2016, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care sunt orasele din tara unde are concert artistul in cadrul turneului european?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 25 noiembrie 2016, ora 10:00.

Robert Glasper este pianist de jazz și producător american. S-a născut în 5 aprilie 1978, în Houston, Texas. În 2013 a obținut premiul Grammy la categoria Best R&B Album, Black Radio, iar în 2015 a câștigat premiul Grammy la categoria Best Traditional R&B Performance pentru Jesus Children of America. Grupul e compus din Robert Glasper-pian, Derrick Hodge-bass, Mark Colenburg-tobe și Casey Benjamin – vocoder și saxofon.

În copilărie a fost influentat de mama lui, care cânta jazz și blues. Ea a fost director muzical la East Wind Baptist Church, iar în această biserică pianistul a avut prima reprezentație publică. Artistul american spune că în biserică a învățat cum să asculte armonia și a fost inspirat să mixeze muzică gospel cu jazz.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul lui Robert Glasper Experiment

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

 

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !