Oferim o invitatie dubla la evenimentul Punguţa cu doi bani, care se va desfasura in data de 22 ianuarie 2017, la Casa de Cultura a Studentilor, de la ora 17:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la evenimentul Punguţa cu doi bani.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 ianuarie 2017, ora 10:00.

“Punguţa cu doi bani” este o adaptare după povestea nemuritoare scrisă de Ion Creangă, fiind un spectacol de teatru cu multă muzică şi umor.

La invitaţia noastră, actorii Teatrului de Nord Satu Mare v-au mai încântat de-a lungul timpului cu spectacole ca “Mica Sirenă, “Frumoasa şi Bestia” şi “Micul Prinţ”.

Pentru că împreună putem fi şi mai buni, dorim să continuăm si în anul 2017, dorinţa noastră de a aduce mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această sansă. Astfel, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie care ajută copiii afectaţi de sărăcie, prin centrele lor comunitare.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la evenimentul Punguţa cu doi bani

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !