Oferim o invitatie dubla la Heart Festival – Ciorba de bolovan

Oferim o invitatie dubla la evenimentul Heart Festival – Ciorba de bolovan, eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor in data de 13 noiembrie 2016, ora 17:30.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la Heart Festival –  Ciorba de bolovan

Puteti lasa comentariile pana in data de 05 octombrie 2016, ora 10:00.

Adaptare modernă după o nuvelă a lui Vasile Voiculescu (martir al închisorilor comuniste), piesa de teatru „Ciorbă de Bolovan” este o ilustrare scenică a unei binecunoscute vorbe de duh româneşti care spune „dar din dar se face Raiul”.  Într-o comunitate săracă, un drumeţ misterios reuşeşte să-i facă pe oameni să-şi depăşească condiţia mizeră (în aparenţă de ordin material), oferindu-le un <preview> a ceea ce ar putea fi viaţa lor dacă ar fi uniţi, darnici, iubindu-şi aproapele.

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la Heart Festival –  Ciorba de bolovan

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen o luna sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

9 comments

  1. Doresc sa merg la spectacol pentru ca Vasile Voiculesc este unul dintre autorii mei preferati, si ar fi o experienta remarcabila sa vizionez o piesa inspirata din opera sa.

  2. As dori sa merg pentru ca si eu sunt interesata de depasirea conditiei si de dezvoltarea personala, iar teatrul si arta in general ajuta foarte mult in aceasta privinta. 🙂

  3. Nu stiu de ce:)! De ce NU? O sa va transmit eventual dupa…de ce am vrut. Mulțumesc mult! Cu respect, Maria SASTRAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.