Oferim o invitatie dubla la Heart Festival – Gala de premiere

Oferim o invitatie dubla la evenimentul Heart Festival – Gala de premiere, eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor in data de 13 noiembrie 2016, ora 20:00.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la Heart Festival – Gala de premiere.

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 octombrie 2016, ora 10:00.

Spectacol in cadrul Heart Festival – Gala de premiere:

“O alta istorie a iubirii.”

Va invitam la un spectacol inedit, plin de savoare si umor, in care vom urmari impreuna cum au evoluat modurile de exprimare ale iubirii in cuplu de-a lungul epocilor, din antichitate pana la epoca “facebook”.
Pe parcursul calatoriei noastre, ne vom intalni cu misteriosul Don Juan, vom patrunde cateva momente in sanctuarul shakespearian impreuna cu Romeo si Julieta si…alte cateva surprize incitante care ne vor aduce incetisor in lumea noastra de astazi cand ne declaram iubirea pe retelele de socializare.
Fiecare trupa de teatru care a participat la festival are o contributie semnificativa si foarte necesara la realizarea surprinzatoare a acestui spectacol, fara de care povestea noastra nu ar fi fost posibila.

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la Heart Festival –  Gala de premiere

 

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen o luna sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

9 comments

  1. As vrea sa particip la macar un eveniment din acest festival si, din pacate, nu am avut posibilitatea.

  2. NE DORIM FOARTE MULT SI EU SI SOTUL MEU SA PARTICIPAM DEOARECE CONSIDERAM CA ESTE CEA MAI BUNA OCAZIE SA NE DESTINDEM DUPA SAPTAMANI DE MUNCA SI OBOSEALA.CHIAR AVEM NEVOIE!!!

  3. Consider ca este un spectacol inedit, plin de umor, o forma de buna dispozitie care merita vazuta!

  4. Doresc sa particip pentru a ma ridica in sferele spirituale prin teatrul profund, miezos, care suscita interogatii si stimuleaza dezvoltarea personala. 🙂

  5. Vreau sa ma relaxez cu acesti minunati oameni.
    Doua zile de inaltare sufleteasca.
    Sa fiti binecuvantati!

  6. pt ca iubesc teatrul si vreau sa-l initiez si pe prietenul meu in ceea ce priveste teatrul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.