Oferim o invitatie dubla la Rev Cluj, care se va desfasura la Sala Polivalenta, in data de 31 decembrie 2016, de la ora 21:00.

Ce trebuie sa faceti:

  • Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cine este artistul dumneavoastra preferat de la eveniment?
  • Sa dati like si share paginii de Facebook Rev Cluj https://www.facebook.com/REVCluj/.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile, review-urile si puteti da like pana in data de 22 decembrie 2016, ora 10:00.

Anul Nou bate la ușă, însă niște tineri clujeni au venit cu o idee de campanie inedită pentru acest sfârșit de an. Plecând de la premisa că mai toți am trecut la un moment dat sau altul prin niște stereotipuri în noaptea de Revelion precum nopțile anoste, petrecute acasă, sau în centrul orașului la artificii, la o cabană friguroasă sau plină de păianjeni, tinerii clujeni au ajuns la concluzia că  Revelionul trebuie salvat!

“Revelionul înseamnă să lași tot ce-a fost rău și neplăcut în spate și să pășești în Noul An plin de încredere, speranță și optimism. Revelionul trebuie să fie o sărbătoare, o noapte de neuitat, plină de muzică bună, petrecută alături de persoanele care ți-s cu adevărat la suflet. Iar ideea acestui Revelion s-a pierdut undeva pe parcurs. Revelionul TREBUIE Salvat”, afirmă Gabriel Apăvăloaie, Project Manager REV Cluj.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Rev Cluj

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 3 zile sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !