Oferim o invitatie dubla la spectacolul Albă ca Zăpada

Oferim o invitatie dubla la spectacolul Albă ca Zăpada care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 2 aprilie 2017, de la ora 17:00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare: de ce doriti sa mergeti la  spectacolul Albă ca Zăpada?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 30 martie 2017, ora 10:00.

Una dintre cele mai iubite poveşti pentru copii pusă in scenă de una dintre cele mai longevive si mai iubite trupe de teatru din România. Spectacolul păstrază firul poveştii clasice,iar ingeniozitatea regizorului Cristian Pepino şi fantezia scenografică, creează o atmosferă plină de ritm în care binele învinge întotdeuna răul.

Ne deschidem inima împreună cu voi, si continuând tradiţia, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Asociatiei Alfa Grup, pentru a veni in sprijinul copiilor instituţionalizaţi, prin minunatul lor proiect – “Familii de suflet”.

Preţ bilet 29 lei si 39 lei în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm că pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul Albă ca Zăpada

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

15 comments

 1. Buna,
  Imi doresc sa merg la acest spectacol pt ca ar fi un cadou minunat de ziua copilului meu ( in 2 apr implineste 7 ani)
  Multumesc!

 2. Verisorului meu i-ar placea enorm acest spectacol, as dorii sa ii fac o surpriza.

 3. Imi doresc sa merg la acest spectacol deoarece am un suflet de copil si imi plac foarte mult povestile.

 4. Deoarece pitica noastră vreau să îi vadă pe pitici 🙂 Să nu se supere Albă ca Zăpada!
  0742 296 123

 5. Buna ziua,
  As vrea sa ii fac o surpriza pentru nepoata mea. Ei ii place foarte mult povestile cu care am crescut atat mama ei cat si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.