Oferim o invitatie dubla la ZenFest Revolution

Oferim o invitatie dubla la evenimentul ZenFest Revolution, eveniment care se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 28 – 30 octombrie 2016. 

Ce trebuie  sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la ZenFest Revolution.

Puteti lasa comentariile pana in data de 01 octombrie 2016, ora 10:00.

ZenFest este primul festival din România creat special pentru a te învăţa cum să atingi echilibrul Minte-Trup-Suflet. La ZenFest ai parte de o experienţă altfel şi primeşti resursele necesare dezvoltării tale personale şi spirituale, armonizării interioare care să te ghideze spre relaţii armonioase, abundenţă, împlinire şi libertatea de a fi tu, cel autentic, cel care îţi doreşti să fii.

Pe scurt, ZenFest este pentru tine dacă vrei o să duci o viaţă abundentă, echilibrată şi armonioasă în care să te simţi împlinit zi de zi!

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la ZenFest Revolution

 

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen  24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

9 comments

 1. Buna ziua,
  as dori sa particip la acest eveniment in special pentru sotia mea, care de doua luni de zile trece printr-o perioada dificila atat fizica cat si mentala, insotita de atacuri de panica zilnice.
  Chiar daca nu vom reusi sa tratam problema in cadrul acestui eveniment, cu siguranta ne va imbunatati viata de cuplu si in special cea de familie, facand referire aici la cele doua fetite ale noastre pe care le crestem cu dragoste si afectiune.
  Multumesc!

 2. in viata, armonia intre suflet si corp se poate indeplini prin minte sanatoasa in corp sanatos

 3. Sunt interesata de dezvoltarea mea personala şi spirituala si consider ca workshop-urile/ conferintele din cadrul acestui eveniment ar fi o mare oportunitate de a gusta din experienta zen, de a invata despre mentinerea echilibrului dintre minte-trup-suflet, despre cum pot avea un stil de viata echilibrat si sanatos si de a interactiona cu speakerii acestui festival.

 4. Doresc sa particip la acest festival deoarece sunt pasionat de zen de multi ani, il practic si caut sa aduc armonie in viata mea si a celor apropiati, prin gasirea unui centru de pace launtrica si aprofundare a linistii si intelepciunii in aceasta lume grabita. 🙂

 5. As dori sa particip deoarece sunt interesat de conferințele în domeniul dezvoltării personale și spurituale

 6. As dori sa invat cum sa mi controlez gandurile. Sunt intr o stare de depresie usoara de cateva luni. Si nu reusesc sa ies. Doar sa ma afund mai tare…am nevoie de sfaturi pt inceput de drum

 7. Pentru conferintele care te inspira si te ajuta sa descoperi chei de transformare, de armonizare, de echilibrare

 8. Trec printr-un proces de transformare de cateva luni: citesc mult, meditez incerc sa-mi schimb gandurile, atitudinea fata de mine insami si fata de lumea inconjuratoare. Astfel ca o asemenea conferinta mi-ar fi foarte utila. Ma bucur enorm ca se organizeaza astfel de evenimente in orasul nostru si sper sa am ocazia sa particip 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.