Oferim o invitatie dubla la evenimentul ZenFest Revolution, eveniment care se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 28 – 30 octombrie 2016. 

Ce trebuie  sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la ZenFest Revolution.

Puteti lasa comentariile pana in data de 01 octombrie 2016, ora 10:00.

ZenFest este primul festival din România creat special pentru a te învăţa cum să atingi echilibrul Minte-Trup-Suflet. La ZenFest ai parte de o experienţă altfel şi primeşti resursele necesare dezvoltării tale personale şi spirituale, armonizării interioare care să te ghideze spre relaţii armonioase, abundenţă, împlinire şi libertatea de a fi tu, cel autentic, cel care îţi doreşti să fii.

Pe scurt, ZenFest este pentru tine dacă vrei o să duci o viaţă abundentă, echilibrată şi armonioasă în care să te simţi împlinit zi de zi!

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la ZenFest Revolution

 

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen  24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.