Oferim o invitatie dubla la “Ziua Internaţională a Jazzului 2016”

Oferim o invitatie dubla la evenimentul:  “Ziua Internaţională a Jazzului 2016”, care  care se va desfasura la Casa de Cultura a Stundetilor in data de 22 aprile 2016.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu  in formularul din josul paginii  cu raspunsul la intrebarea: Ce reprezinta jazz-ul pentru voi?

Puteti lasa comentariile pana in data de 13 aprilie 2016, ora 16:00.

Cum se va desemna posesorul invitatiei la evenimentul “Ziua Internaţională a Jazzului 2016”

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

6 thoughts on “Oferim o invitatie dubla la “Ziua Internaţională a Jazzului 2016”

  1. Pentru mine, jazzul consta in combinatiide sunete, jumatate improvizate, jumatate gandite, care iti transmit o stare de spirit jucausa.

  2. Pentru mine, jazz-ul inseamna o traire la cote maxime a placerii ascultarii unei muzici superbe bazata pe improvizarie, ritm si expresivitate

  3. Din punctul meu de vedere,este o muzica buna care iti induce un amestec de sentimente si stări:romantism,energie,seducție..poate chiar si tristete,nostalgie..ceea ce e minunat este faptul ca aceste stări se impletesc si prind contur,propulsandu-te in alta lume-cea a visarii

  4. Jazz-ul e o poezie. O poezie soptita pe note, o poezie mangaiata de sunet, o poezie aruncata, strigata, simtita, cantata. Jazz-ul poate fi o forma frumoasa de revolta, de joaca ori melancolie. Poate fi improvizatie sau matematica asezata mladios pe portativ. Jazz-ul poate fi orice vrei sa vezi in el, dar mai ales orice gasesti in tine, ori de cate ori (te) asculti.

  5. Pentru mine, jazzul este o stare de spirit, un mod de viata in care muzica face parte din sufletul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.