Oferim o invitatie dubla la Gala de deschidere Heart Festival

Oferim o invitatie dubla la evenimentul Gala de deschidere Heart Festival  eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor ( Piata Lucian Blaga, nr. 1-3 ) in data de 12 noiembrie 2016.

Ce trebuie  sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la Gala de deschidere Heart Festival?

Puteti lasa comentariile pana in data de 17 septembrie 2016, ora 12:00.

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la Gala de deschidere Heart Festival:

 

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen o luna sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

 

11 comments

  1. As dori sa particip la Heart Festival pentru a ma îmbogăți spiritual si pentru a intelege lumea din prisma a ceea ce voi vedea pe scena. Cred ca va fi o experiență fascinanta pe care nu o voi uita niciodata. Multumesc. Gabriela

  2. As dori sincer sa particip intrucat iubesc teatrul de calitate si cred ca va fi o experiență fascinanta pe care nu o voi uita niciodata. Multumesc. Gabriela

  3. Mi-as dori sa merg la acest tip de teatru pentru ca nu am fost niciodata la asa ceva si mi-as dori

  4. Nu stiu mai nimic despre teatrul initiatic -sunt curioasa sa vad si sa particip la un asemenea experiement , iar o gala de deschidere iti ofera cei mai bun din domeniu. multumesc.

  5. Îmi doresc să gust din această artă plină de mister și frumusețe alături de o persoană dragă. Citind faptul că teatrul inițiatic are puterea de a te pune față în față cu tine însuți, de a te înfiora și de a da naștere unor noi idei și întrebări asupra cărora să reflectezi, am devenit curioasă și entuziasmată. 🙂

  6. O piesa buna de teatru, este o lectie de viata. De la teatru plec intotdeauna imbogatita si fericita. Voi merge oricum la acest eveniment. Felicitari pentru promovarea celor mai frumoase evenimente din Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.