Oferim o invitatie dubla la Comedy Weekend

Comedy Weekend

Oferim o invitatie dubla la evenimentul Comedy Weekend. care se va desfasura la Sala de Conferințe Cluj Arena, in data de 09 octombrie 2016, de la ora 20:00.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la evenimentul Comedy Weekend.

Puteti lasa comentariile pana in data de 08 octombrie 2016, ora 10:00.

După un prim sezon de excepție alături de unii din cei mai buni comedianți ai țării, Comedy Weekend se întoarce! Clujenii și nu numai sunt invitați de către agenția Why Not Us la o scurtă escapadă umoristică pe 9 octombrie la Sala de Conferințe Cluj Arena. Momentele umoristice vor fi asigurate de Craig Hill și Jimmy McGhie, doi dintre cei mai amuzanți comedianți britanici.

Cum se va desemna posesorul invitatiei duble la evenimentul Comedy Weekend

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen  8 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

11 comments

 1. Vreau sa merg la Comedy Weekend pentru ca imi plac momentele de stand-up comedy britanic.

 2. Vreau sa particip la acest eveniment deoarece mi se pare a fi una dintre cele mai bune oportunități de acest gen desfășurata in ultimul timp la Cluj. Umorul britanic a fost întotdeauna pe primul loc in topul personal. Mai mult decat atat, logodnicul meu este un mare fan al spectacolelor de acest gen, iar mie mi-ar face o deosebit de mare placere sa ii pot oferi aceasta invitatie intr-o perioada in care nu ne-am permite, altfel, sa ne achizitionam biletele.
  Cu atat mai mult cu cat data trecuta când am castigat invitatie la un spectacol de comedie, acesta a fost anulat, mi-ar placea mult sa ne putem lua “revansa“ de aceasta data.
  Multumesc si mult spor sa aveti in continuare!

 3. Imi doresc sa merg din nou. Am fost si anul trecut si ne-a placut foarte mult, mie si sotului meu

 4. Mi-ar prinde foarte bine un moment de relaxare rupt de realitatea de zi-cu-zi din ultimele luni .
  Si vreau sa rad . Why not me ??

 5. Vreau sa merg la Comedy Weekend pentru a putea degusta momentele miraculoase in care umorul face viata mai usoara, sufletele mai jucause, iar endorfinele zburda prin creier. Eu si sotia mea suntem firi vesele, radem mult, iar asta ne cimenteaza relatia. Ar fi magic sa petrecem ore in sir savurand intorsaturile inteligente de idei. In carierele noastre aplicam terapia prin râs, iar o infuzie de glume noi ajuta mult creativitatea pe plan profesional. Suntem atenti la procedeele stilistice prin care umorul se desfasoara, la recadrare, paradox, hiperbola sau metafora. Am publicat literatura umoristica in trecut, asa ca la Comedy Weekend as fi intre confrati. 🙂

 6. Cred ca spectacolul ar fi prinde bine atat mie cat si sotiei mele. O doza buna de ras ne-ar prinde bine la final de saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.