Oferim o invitatie la concertul Lara Fabian

Lara Fabian

Oferim o invitatie la evenimentul:  Lara Fabian in turneul “Un Soir Autour Du Monde”, care  care se va desfasura la Sala Polivalenta,  in data de 20 aprile 2016.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu  in formularul din josul paginii  cu raspunsul la intrebarea: De ce va doriti sa mergeti la acest eveniment?

Puteti lasa comentariile pana in data de 18 aprilie 2016, ora 16:00.

Cum se va desemna posesorul invitatiei la evenimentul Lara Fabian in turneul “Un Soir Autour Du Monde”

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

20 comments

 1. Mi-ar plăcea să merg la concertul Lara Fabian pentru că o consider o artistă, nu doar o cântăreață și îi ascult de myltă vreme mellodiile. În plus sunt pasionată de limba franceză și nu am avut ocazia să particip la niciunul dintre concertele ei de până acum din România.

 2. Pentru emotia care o transmite, pentru atmosfera care se creeaza in sala, pentru LARA FABIAN !

 3. Vreau sa particip la concertul ei pentru ca imi doresc sa o vad si sa ii ascult cantecele live, acum cand vine la Cluj.

 4. Imi doresc foarte mult sa merg la acest eveniment deoarece o iubesc pe Lara Fabian, in adevaratul sens al cuvantului, atat eu dar in special prietenul meu.
  Aceasta invitatie cred ca ar fi cadoul perfect pentru aniversarea noastra.
  Va fi un moment de neuitat,sunt convinsa!

 5. În liceu am descoperit muzica ei și am fost profund impresionată de vocea ei, dar și de prestația ei pe scenă. Este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

 6. Pentru ca vreau sa cant impreuna cu cei din sala Je t`aime, pentru a-i arata ca poate fi suprinsa intr-un mod placut si de fanii romani, dar si celelalte piese ale artistei. Pe scurt, imi e draga ca artista, are o voce superba, iar melodiile ei imi ajung tot timpul la suflet inca de la prima ascultare. Caruso, in interpretarea ei, imi face pielea de gaina:)

 7. Pentru ca imi place foarte mult vocea ei si as dori sa o pot vedea si asculta live

 8. Romantism,o voce care trebuie ascultată cu cineva drag lîngă tine.

 9. Eu particip la concurs pentru ca prietenei mele dragi ii place Lara Fabian. Si ar fi surprinsa sa primeasca o invitatie la acest concert.

 10. Țin minte și acum prima zi în care am devenit fana Larei Fabian. Aveam 12 ani, eram în vacanța de vară la bunici și la radio au difuzat piesa “I will love again”. Am crescut cu melodiile ei iar una dintre cele mai mari dorințe ale mele ar fi să ajung la concertul ei și să-i fredonez melodiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *