Oferim o invitatie simpla la evenimentul Curs de astrologie

Oferim 1 invitatie simpla la evenimentul Curs de astrologie,care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, vineri, 03 februarie 2017, de la ora 18:00.

 Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare: Cum crezi ca te poate ajuta aceasta stiinta straveche – astrologia – in viata ta de zi cu zi?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 ianuarie 2017, ora 10:00.

De ce sa faci un curs de astrologie?

In primul rand, pentru ca te ajuta sa te cunosti mai bine.
Poti vedea foarte clar care sunt principalele calitati cu care te-ai nascut, care sunt cele mai importante lectii pe care le ai de invatat si ce ti se potriveste cel mai bine pe plan profesional, social, afectiv-sentimental.

Un fel de ghid pretios in drumul tau prin viata.
De aceea de numeste “harta” astrologica – este exact o harta care iti arata directiile de urmat pentru a-ti implini destinul, menirea.

Iar dupa ce vei invata cu sa interpretezi o astrograma, vei putea sa ii ajuti si pe altii sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care ii framanta.
Nu-i asa ca ti-ar placea?

Cum se va desemna castigatorul invitatiei la evenimentul Curs de astrologie

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

 

4 thoughts on “Oferim o invitatie simpla la evenimentul Curs de astrologie

  1. Imi doresc de mult timp sa particip la un curs de astrologie. Mereu am fost fascinata de aceasta stiinta. Cred ca poti sa iti ghidezi anumite decizii in functie de pozitia planetelor si mai cred ca e un instrument f bun de autocunoastere

  2. Eu studiez astrologia de cativa ani si sunt pasionata de ea de si mai multi. Imi doresc sa particip la acest curs de astrologie pentru ca eu imi doresc sa devin astrolog si sa ajut la randul meu alti oameni sa cunoasca aceasta “stiinta”. Cred ca astrologia te poate ajuta in viata de zi cu zi prin intermediul indiciilor si informatiilor pe care harta natala ti le ofera despre tine, despre inclinatiile tale, despre calitatile si umbrele tale, despre situatiile de viata pe care le atragi si multe altele. Te ajuta sa iti vezi viata atat in ansamblu cat si in detaliu.

  3. Dupa parcurgerea acestui curs ,incerc sa-mi influentez pozitiv, destinul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.